Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: studdering after loose possitive cablei

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,297


    Members don't see the above ad. Register now - it's free!
    I have acquired a studder from idle to 4500 rpm.. a few days ago my lights would flicker when I hit a bump and that's when the studdering started.. I found that the positive battery connection was loose.. I tightened it and at the same time I also reinstalled the inner airbox.. would the inner air ox cause this or does the tps need reset.. k and n is on order..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5,219
    I'd reset TPS, and check plugs. I had an issue with a loose cable that caused some stumbling and backfiring then no starting. I changed plugs and it was fixed.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,297
    ill see what that does.. thanks

  4. #4
    i had the same exact problems i changed my plugs and cleaned off the battery terminals that seemed to do the trick

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,297
    is it a pain in the a++ to change them like on xb....

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5,219
    It's not too bad. Need a wobble joint, search for the DIY on changing plugs.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,297
    The weather is nice here today so I'm just gonna pull the inner air box off and see what it does.. then I see about the plugs. What plugs does the 1125 platform like

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5,219
    Shit man I'm sorry....didn't realize you had an 1125. I'd bet almost all of here that responded are thinking you have an XB...

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,297
    Ha. That's why I posted under 1125cr forum....

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5,219
    yeah I have a problem with reading thread sections....I don't

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. studdering/knocking/backfiring????
    By krause95 in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 9
    Last Post: 06-11-2013, 08:47 PM
  2. studdering when outside temp is hot??
    By xb1339s in forum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2012, 08:31 AM
  3. 03 xb9 studdering problem
    By jeremysxb9 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2012, 02:09 PM
  4. Back end loose...
    By strider5656 in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-2011, 01:22 PM
  5. Bike stuttering, or is it studdering?
    By fenster in forum Buell Firebolt XB12, XB9
    Replies: 9
    Last Post: 07-18-2009, 01:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •