PDA

View Full Version : log in ?



triple7
01-09-2010, 05:48 PM
It seems every time I go to the site and try to log in, I have to log in twice before it accepts. I put my name then my password then hit login and it just erases my name and password and I put it in again and then it works. What gives?

FIDOSOL
01-09-2010, 05:52 PM
Not sure, it used to do that to mine once in a while but not every time. Are you pressing the login button or pressing the enter/return key?

triple7
01-09-2010, 05:59 PM
Login button, but I have tried both. But what do ya know, it worked on one try this time?

Supermanrider
01-09-2010, 06:32 PM
if its a personal computer i just leave it logged in so i dont have to worry about always having to log in if i close the broswer window

Trill
01-09-2010, 08:02 PM
key logger.