Search:

Type: Posts; User: Dave D

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    14
    Views
    674

    LF: Thanks again and thanks for your time on...

    LF: Thanks again and thanks for your time on this. Dave
  2. Replies
    14
    Views
    674

    LF: Any last guess for what I did? I think it...

    LF:
    Any last guess for what I did?
    I think it is time to find that electrical guru...
    Thanks for the help.
    Dave D
  3. Replies
    14
    Views
    674

    LF: Not sure what any conclusion is, but this...

    LF:

    Not sure what any conclusion is, but this is what I did:

    1. Replaced Ignition Relay
    2. Installed good battery only positive cable connected
    3. Connected multimeter between negative...
  4. Replies
    14
    Views
    674

    LF: Clearly I am a novice when it comes to...

    LF:
    Clearly I am a novice when it comes to motorcycle electronics/electronics in general. Thank you for your patience and know-how and continuing to respond to my posts.

    To clarify:
    The fuel...
  5. Replies
    14
    Views
    674

    LF: IF I did things right (big ‘if’ given past...

    LF:

    IF I did things right (big ‘if’ given past performance) this is what I found:

    Good new battery installed, showing 12.78V. prior to install, installed, only positive (+) lead connected.
    ...
  6. Replies
    14
    Views
    674

    LF: No problem. I have never crossed cables or...

    LF:
    No problem.
    I have never crossed cables or charger leads.
    I tested volts - will test amps - I am unfamiliar with the use of the multimeter - I think I have now figured it out. Sorry for the...
  7. Replies
    14
    Views
    674

    LF, as instructed. Report: Good new battery...

    LF, as instructed. Report:
    Good new battery installed, showing 13.1 prior to install, installed, only positive (+) lead connected.
    Per your number 4:
    1) Replaced Battery Fuse: High draw at 12.3+...
  8. Replies
    14
    Views
    674

    Thank you LF. I understand and will give it a go...

    Thank you LF. I understand and will give it a go and report back.
    Dave D
  9. Replies
    14
    Views
    674

    2009 XB9 Electrical Issue

    Moto sitting for 3 months. Put on battery tender. Tender showed "Not Charging" blinking red. Disconnected battery tender. Removed seat. Connected 12v battery charger to battery terminals (battery in...
Results 1 to 9 of 9