Search:

Type: Posts; User: Cosworth

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. Replies
    24
    Views
    5,722

    Yes its in the same place as a XB, just a little...

    Yes its in the same place as a XB, just a little different mounting plate pump etc.

    Glad it fixed your problem.


    Ive seen a few posts about bad pumps on 1125's but its pretty rare.
  2. Replies
    24
    Views
    5,722

    About normal for the belt (on the 1125's) just...

    About normal for the belt (on the 1125's) just depends how its been driven up to that 7k miles. Mine was missing teeth at 4500ish miles.

    As for the fuel pump hopefully that actually is the issue....
  3. Replies
    24
    Views
    5,722

    When mine started doing something similar it went...

    When mine started doing something similar it went from dying every so often to absolutely un-rideable.

    I ended up having to pull the fuel injectors and clean them along with a brand new set of...
  4. Replies
    24
    Views
    5,722

    Diag mode shows fuel pressure. They shouls be...

    Diag mode shows fuel pressure. They shouls be able to tell from that. And doesnt sound like they have, more just guessing.

    I still say iac and plugs
  5. Replies
    24
    Views
    5,722

    Where in texas are you located? Im in magnolia...

    Where in texas are you located?
    Im in magnolia north of Houston.
  6. Replies
    24
    Views
    5,722

    any cel's? press and hold mode and toggle then...

    any cel's? press and hold mode and toggle then turn the key on to enter diagnostics. I had a similar issue awhile back ended up cleaning the iac. injectors and replacing both plugs before resolving...
Results 1 to 6 of 6