Search:

Type: Posts; User: bannon325

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    1,010

    Fuses are all good and working. Vr is supplying...

    Fuses are all good and working. Vr is supplying 11v after it gets hot. It charges accurately for about 10 minutes and then hits the 11v range. I bought a vr off of Skyler Croy who is parting out his...
  2. Replies
    18
    Views
    1,010

    Thanks Cooter that's what I figured.

    Thanks Cooter that's what I figured.
  3. Replies
    18
    Views
    1,010

    Lunatic fringe thank you. It just seemed like a...

    Lunatic fringe thank you. It just seemed like a good way to check. Now it appears that I have to get a new voltage regulator...lol. Can you tell me if its better to go oem or aftermarket?
  4. Replies
    18
    Views
    1,010

    So I installed the stator on the bike and used my...

    So I installed the stator on the bike and used my girlfriends mabelline beige cover makeup on one of the armatures to see if it would run off onto any of the magnets in the rotor. Installed the rotor...
  5. Replies
    18
    Views
    1,010

    Ok so its been a couple days since I jb welded...

    Ok so its been a couple days since I jb welded the magnets inside the Rotor hub. Today I tested the old stator into the Rotor on my work bench (not on the crankshaft) and there is clearance but only...
  6. Replies
    18
    Views
    1,010

    Thanks for the info but I just jb welded about an...

    Thanks for the info but I just jb welded about an hr ago with the type that requires a 24hr set up. I did use a little sand paper to roughen it up for a better stick.
  7. Replies
    18
    Views
    1,010

    Thank you and I will do

    Thank you and I will do
  8. Replies
    18
    Views
    1,010

    I miscounted the number of magnets. There are 6...

    I miscounted the number of magnets. There are 6 magnets for the rotor
  9. Replies
    18
    Views
    1,010

    08 xb12scg Stator magnets

    Hi fellows I hope all is well. This is my 1st post so please be easy on me. My stator started going bad a couple weeks ago so I parked it and did the the stator tests. It was putting out 80v a.c. at...
Results 1 to 9 of 10