, front, anytime, basically, login, issues, internet, explorer, running, things" /> Site Issues
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Site Issues

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    369
    Anyone else been getting the server base page when they try to login? Seems to me to be a new firefox issue. Running the new fox is the only time I have the issue, with internet explorer things work fine. I also never had an issue with older firefox browsers.
    basically anytime there is a www. in front of buellxb.com, I get taken to the server default base page

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    538
    I got a page last night that said there is no buellxb.com page and after about 10 minutes or so it worked again.

  3. #3
    Senior Member konarider94's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,432
    yea that happened to me too. something went wrong last night with it.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,613
    that is still happening to me now.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    369
    still happening for me as well. If I dont sign in its ok, and when I open a thread some how I am signed in, and I can comment. But if I click the buellxb banner at the top to return to the forum home I get re-directed to that page.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6,470
    Page is loading super slow for me.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    477
    Like Dave I am having pages that are slow also.:(

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    538
    Super slow load time for me too.

  9. #9
    Senior Member xtremelow's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,243
    I am having no issues on my wifi or 3G for my iPhone and laptop work fine as well

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    369
    all links at the top (search, my posts, etc.) cause a re-direction for me as well to the server default page



Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. ebr site down?
    By stensg in forum General Motorcycle Chat
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2013, 04:25 PM
  2. New to site. havin exhaust issues
    By 2003xb9r in forum Buell Firebolt XB12, XB9
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2012, 10:30 AM
  3. Bad site
    By XBwolf08 in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 27
    Last Post: 04-01-2011, 08:14 PM
  4. New to this site.
    By IS11B1P in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-2009, 03:20 AM
  5. New To This Site
    By wardamneagle in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 14
    Last Post: 11-26-2008, 08:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •