Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: forum seems not secure

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    102
    For the webmaster,

    Browsing through some picktures I saw my harley on the net. Think that is nice so clicked on go to page.
    to my surprise it looks like I'm logged in. I could acces my page with my login already done and dusted.
    Anyone clicking on go to page via my picture can apperantly go there and put any content on the forum under my name.
    so tried to log out but that does not seem to work either.

    Can you check if there is any gap or breach in the security of the site?

    Thanks
    Petrus

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2,408
    Have you tried this on another computer?

    I know my laptop is setup to automatically sign me in.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    102
    not yet, will try that tomorrow. Only the laptop available at the moment.

    writing this reply by entering through the picture and go to page option.

    seems I cannot log out either.

  4. #4
    Senior Member 50dro's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    5,610
    I can logout just fine. Are you sure you don't have the "remember me" box checked? It keeps you logged in on a given computer.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    102
    I can untick the remember me box all i want, delete my name and passoword, soon as I go back on the site all the details are there.
    just click and your logged in as me.

  6. #6
    User error

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    102
    I changed my password so that helps preventing entering via de photo on the internet page.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4,403
    it's probably saved in your temporary data on your browser. switch to a browser you haven't been to this site through, it won't be logged in.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    689
    Do a complete IE wipe and I bet it won't work until you login again.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7,805
    User error



Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. New to the Forum
    By nightfire180 in forum Buell Firebolt XB12, XB9
    Replies: 19
    Last Post: 04-16-2013, 09:23 PM
  2. New to forum
    By halfagiraffe in forum General Motorcycle Chat
    Replies: 15
    Last Post: 02-06-2013, 02:42 PM
  3. New to forum
    By Ahsingh in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 21
    Last Post: 04-10-2012, 07:42 AM
  4. new to the forum...
    By thrstrmech in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 22
    Last Post: 07-18-2011, 06:42 AM
  5. New to forum
    By matt the goat in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 25
    Last Post: 12-16-2010, 06:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •