Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Buell XB and 1125 Quickshifter install. CHEAP and EASY!

  1. #21
    Member nickdylan92's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Utrecht, The Netherlands
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by Cooter View Post
    Even at redline that not enough power cycles to flood the cylinder or even richen it past re-ignition.
    Clear answer, thanks! That is exactly what I meant.

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Girona , Spain
    Posts
    10
    hey! hello everybody:afán:
    in Xaloc from spain, and no speak english:trastornado: i have a two buells, xb12s (before scg) and 1125R with CR apparence.

    I have participated a lot in the Spanish Buellmotards forum, but I am new here because I have a lot of problems with English (sometimes I use a translator)

    I have installed shifter on both bikes, but the 1125 does not work. I thought the shifter would connect to the BAS connector, wouldn't it?
    I have connected between negative (GND), and pin 3 of the gray connector. The xb does fantastically well (it has a map of twinmotorcycles is the ECM), but the 1125 does not cut the spark (it has an EBR map with an engraving "RACE USE ONLY").

    What's the problem????
    Last edited by Xaloc; 05-15-2020 at 05:36 PM.

  3. #23
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    7,948
    Is the quickshifter function turned on in the ECM?

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Girona , Spain
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Cooter View Post
    Is the quickshifter function turned on in the ECM?

    Yes, I was surprised that when I opened my EBR race control unit, I already had the option activated!

  5. #25
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    7,948
    They normally come that way. Just needed to check.

    Does the grey wire show ground when you activate the shifter?

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Girona , Spain
    Posts
    10
    o35s5N.jpg
    this is my invention

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Girona , Spain
    Posts
    10
    With the bike running and the wheel raised, I shift into second gear and spin it. I connect a direct cable from the negative of the battery to pin 3, and it does nothing.

    The leg lateral sensor is activated (here it is mandatory), but if it is deactivated it does not cut either.

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Girona , Spain
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Cooter View Post
    They normally come that way. Just needed to check.

    Does the grey wire show ground when you activate the shifter?
    what is the gray wire? color doesn't matter, right?
    I connect the sensor to ground, and to pin 3, and it doesn't work. If I connect pin 3 to ground, either.



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •