Results 1 to 8 of 8

Thread: Rpm gauge

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2

    Rpm gauge

    I recently installed a new instrument cluster and I've been having am issue with the rpm gauge I have it hooked to the pink wore at me coil pack but it won't seem to reed higher then around 3k even when the bike is revved pretty high I have it set to 1 pulse what do y'all think could be the issue the link should take you to the exact model I bought

    https://m.ebay.com/itm/Universal-RPM...=1440988557014

  2. #2
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    6,692
    Set it to 2 pulse.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    545
    Hehe... pink wore

  4. #4
    Senior Member Chicknstripn's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    High Point, NC
    Posts
    2,142
    I've been looking into replacing my dash. I've looked at that exact cluster but couldn't find any confidence inspiring reviews. It looks pretty trick and seems to be loaded with features.
    Please keep us posted on your progress and let us know how you feel about the performance of that dash.

  5. #5
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    6,692
    The tach needle will barely move! You'll be at redline with the needle 1/3 of the way up the face. Can you find a tach with an 8000 rpm sweep?

    I also keep an eye out for cool gauges for fun projects and that's the most difficult thing to find.
    Last edited by Cooter; 09-15-2017 at 01:12 PM.

  6. #6
    Senior Member AZmidget91's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1,664
    Quote Originally Posted by Cooter View Post
    Set it to 2 pulse.
    Half pulse... Coil fires twice for every 4 revolutions

  7. #7
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    6,692
    I guess everyone missed the smartypants response. I don't have the instruction manual (he should). I could look it up for him, (using the link he had) and calling the company (he bought the thing from), reading the manual (he has), and telling him what it says... Get it? aha! But you're right, I doubled and should have halved.

    Or it's just not funny

  8. #8
    Senior Member AZmidget91's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1,664
    I deal with kind of thing a lot at work, was just putting in my $0.02



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •