Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: She sounds sweet !

  1. #21
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    5,095
    Cool. Follow the instructions on their site and you’ll be fine. Then impress your friends with you new skill(Z)!

    Haha

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    1,091
    Yeah, lol, I'll be a tech savvy guy, my friends will be will be telling their friends, don't worry, I know a guy !

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    1,091
    O.k., Buelltooth and Android device have been paired, the ECM ID submitted along with a request for the Buell race kit, which I assume is a tune as it was listed with the other tunes.

    My bike had no faults.

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    1,091
    Well I finally took the plunge, I was instructed to run the 07 SS open loop with the special ops muffler and K&N air filter and reset the parameters to do that. I set the AFV to 100 high and low, took the o2 off line, burned it and had no problem.. Surprisingly it still pops quite a bit. As soon as I started it, I could smell a rich mixture but took it out anyway for a test ride. Over all I would have to say it runs better especially off the line and low throttle cruising. I readjusted the AFV to 98 on the low and 102 on the high. This is where it got interesting because when I went to burn the settings I got a message in black that said broken pipe ? I don't have any broken pipes and there are no codes ?

  5. #25
    Senior Member lunaticfringe's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    AmishLand, PA.
    Posts
    6,934
    Quote Originally Posted by njloco View Post
    Well I finally took the plunge, I was instructed to run the 07 SS open loop with the special ops muffler and K&N air filter and reset the parameters to do that. I set the AFV to 100 high and low, took the o2 off line, burned it and had no problem.. Surprisingly it still pops quite a bit. As soon as I started it, I could smell a rich mixture but took it out anyway for a test ride. Over all I would have to say it runs better especially off the line and low throttle cruising. I readjusted the AFV to 98 on the low and 102 on the high. This is where it got interesting because when I went to burn the settings I got a message in black that said broken pipe ? I don't have any broken pipes and there are no codes ?

    read here: https://www.buellxb.com/forum/showth...ues-)&p=585646

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    1,091
    O.k., thanks bud, according to the info obtained from that link, it's nothing to worry about.



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •