Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: 06 Buell XB12X ulysses stator or regulator issue

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    7
    Btw, it does have all stock lights. I did pull apart the 77 connector so to check on it so that could have something to do with it being ok the second time around

  2. #12
    Senior Member lunaticfringe's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    AmishLand, PA.
    Posts
    7,485
    the battery didn't have enough juice to turn the bike over and the battery is new this year.

    Battery has a little display on it saying it's charge status

    that right there says "chinese junk" all over it. what brand is it?

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    7
    Yeah it is some Chinese stuff I just went out and looked because I wasn't sure what brand it is. I can't even remember what it is because I noticed my registration light was on with the key not in it. So I guess that is the source of my problems. Is that a common issue?

  4. #14
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    6,692
    Yes.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Cooter View Post
    Yes.
    Any fixes?

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Groningen, the Netherlands
    Posts
    9
    Hi.
    My Uly has a battery voltage of 12.6 everyting turned off and the same everything turnnd on. At idle 13V of so.
    But starts every time.

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    1,945
    What year, how many miles, how old is the battery, what kind of mods ?
    You can start by cleaning off all of your grounds really well, no matter what they visually look like.

  8. #18
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    6,692
    Quote Originally Posted by jkinzer View Post
    Any fixes?
    Yes, buy a good gel battery. 220CCA, not 200. Deka is a good brand.

    If the key is out and your "registration light was on with the key not in it" (I'll assume license plate/taillight):

    Put your key in, turn it out of the "P" (Park) position to either "Lock" or "Off". The taillight will go out and no longer drain your battery.



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •