Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 51

Thread: 09 xb12 SS. Wont start

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    25
    Thank you. Yeah i hope i Can get some expert help and get her running sweet again

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    25
    Cooter . What info can i give to help better. It ran bad thats Why i changed the seals and plugs and wires. But it made no change to it. Self clean is done no help. If I take out the plugs but connect the to the wire and do a emcdroid test there is spark but if I the use the starter button there is no spark ore only sometimes spark. I have tested and looked my work over a couple off times should be all good. It will maybe start if I leave it alone for some time then I can fire it up once but the it runs bad back fires and then eventually stall the won’t restart

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    25
    I got videos of it if it helps

  4. #14
    Senior Member 34nineteen's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    1,765
    Quote Originally Posted by Kevin View Post
    I got videos of it if it helps

    I think the piston rod's stuck in the drive shaft. Either that, or the carburetor is rusted out.

  5. #15
    Senior Member Silverrider's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2,689
    3419, I doubt it, Kevin has a awesome bike .
    39344554_2192498014141961_376136176173580288_n.jpg
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Silverrider; 02-15-2019 at 08:51 PM.

  6. #16
    Senior Member 34nineteen's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    1,765
    Its a quote from an old movie. Lunatic will probably nail it.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    25
    No i didn't move the motor wires where marked before I toke them of so they are in the same spot. Spark plugs are ngk I’ve all so tested a new set original Harley there is no change in its behaviour. I went though and double checked everything I have done and it is good. I have not tried putting fuel down the tb tho. Fuel pump does as it has all ways done so and sounds good. I’ll try putting fuel down and se what it does. Thank you for your input

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    25
    I just tried to put fuel Down the TB. Its dosent fire up at all no change

  9. #19
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    7,666
    "if I the use the starter button there is no spark ore only sometimes spark"
    Then why are you messing with fuel?

    "I got videos of it if it helps"
    Yes, that would help.

    Have you downloaded the manual yet?
    Have you tested the CPS yet?

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    25
    I know it was just wort a shot. Can i uploads videos here ore ? Yeah i have the manual. No Im going do look at cps today.



Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •