Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: Code 13 Always lean

  1. #21
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    7,928
    Edit: Ok, too harsh. Sorry.

    I'm so dang tired of the tribalism and negativity on here lately

    That is why we are losing members. Is it too much to ask to share motorcycle stories and knowledge in a pleasant manner
    Last edited by Cooter; 05-22-2020 at 06:48 PM. Reason: I'm a dick

  2. #22
    Quote Originally Posted by outthere View Post
    and you wonder why some think most of you replys suck
    If you can do better, man up and contribute.

  3. #23
    By "dick" do you mean "someone who called out someone for being a whiner"? If so, then yes I am am dick.

    That guy whines about everything, derails conversations, gives half-assed non committal replies. You at least make the effort and put your neck out there and offer advice. Right or wrong, you are at least contributing to the general good of the forum.
    Last edited by casual_observer; 05-22-2020 at 05:56 PM.

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    623
    Which Dick did you get rid of ? If your talking about John you best watch your mouth.

  5. #25
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    2,296
    What did I miss ?

  6. #26
    Quote Originally Posted by Outlaw View Post
    Which Dick did you get rid of ? If your talking about John you best watch your mouth.
    I'm sure he was talking about 36whateverteen guy. Cooter is a quality guy.

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    464
    And my post, #20 was aimed at post #19.

  8. #28
    Junior Member The Pilot's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Dirty Jersey
    Posts
    23
    Well update to the update, decided to try loading the original tune again and did another TPS reset. Bike runs fine on the original tune, put 50 miles on it... no check engine light, no code 13, no stumble on the highway. Guess it was an issue with the tune Buelltooth sent me after all. I can definitely tell it’s running lean on the stock file with the aftermarket exhaust... the lean pops on decel are ridiculous. Anyway, I’ll hit up Buelltooth and see if they have another version they can send me...

    Thanks for all the help ����

  9. #29
    Senior Member mmcn49's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Small Island in Puget Sound, WA
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by The Pilot View Post
    Well update to the update, decided to try loading the original tune again and did another TPS reset. Bike runs fine on the original tune, put 50 miles on it... no check engine light, no code 13, no stumble on the highway. Guess it was an issue with the tune Buelltooth sent me after all. I can definitely tell it’s running lean on the stock file with the aftermarket exhaust... the lean pops on decel are ridiculous. Anyway, I’ll hit up Buelltooth and see if they have another version they can send me...

    Thanks for all the help ����
    Do you have the Old version of ECMSpy, (for 03-07 Buells)?

  10. #30
    Junior Member The Pilot's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Dirty Jersey
    Posts
    23
    I have the most current version of ECMspy, but the tune was uploaded with ECM droid as sent to me with no changes. Only got spy just to make sure the map was not jumbled up like I have seen happened to some other people after I found out I had a problem.



Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •