Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Bought an 09 xb12r then it died!

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    7
    Hooked up the rev moto PSI gauge. Only 2 psi! Got the pump out and one of the corrugated hoses was broken in two.

    My rebuilt kit only came with 1 (my fault! Doh!) - can I buy these tubes are Autozone or OReiley or anything? Dont want to wait 4 more days on shipping.

  2. #12
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    9,395
    Glad you found an issue! You'd need a fuel hose rated for being "submerged in gas",and needs to be able to take the curve without kinking, hence the corrugated hose. It is NOT regular FI fuel line.
    Or wait for it.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    7
    I emailed Rev-Moto. I've been very impressed with their customer service. He gave me a link to amazon fuel line with a 1 day delivery that would work. Called around to some auto stores with no luck so I'll get it online.

    It's just the bypass from the PR so I dont think its critical, but for $12 and 1 day I dont want to do this project again!

  4. #14
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    9,395
    Win

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    7
    Fuel pump rebuild complete.. added coil, wires and plugs while it was apart.

    Fired right up, idles strong, runs strong. I appreciate everyone's help!

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    5
    same issues my voltage regulator was fried

    upgraded Stator 38amp kit from HD NEW updated Voltage Regulator Rectifier and Updated Connectors NEW MAIN FUSE AND A GOOOOOOD BATTERY

    Other Replaced parts that didn't solve the loss of power

    Updated recalled rear cylinder temp sensor
    cam timing sensor
    spark plugs and wires
    coil pack
    inspect clutch cable mine was holding on by 2 threads lol
    everyone says intake seals but mine looked brand new at 10500 miles I had no vaccum leak but the way the powed dropped it felt like it would be
    I'm happy I didn't give up on it

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    5
    Glad you found the problem sorry i should have read the thread a little more before i posted

    When i said same issue i really meant I bought a Buell that wanted to run but wouldn't



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •