Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: New bike

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Central Soviet state of new jersey.
    Posts
    2,521
    I like the colors, nice looking Buell !

    The face on the air filter cover kind of looks like someone I know after they've got off a long phone conversation with Fabiodriven and Tbag.


    Best of luck with it.
    Last edited by njloco; 10-13-2021 at 04:07 AM.

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Cincinnati
    Posts
    568
    Your build sheets look pretty solid. As long as there are no motor issues then that thing should rip pretty hard. The Rev Performance 610 cams you have are matched really well with that setup too.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    May 2018
    Location
    Vancouver WA
    Posts
    200
    Nicely done bike looks great.
    If you don’t need them can I have the extra set of lifters?

  4. #14
    Member DieterVonCunth's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Tromsø, Norway
    Posts
    60
    There is a problem with the electrical system on the bike, headlight don't work and the battery dies.

  5. #15
    Member DieterVonCunth's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Tromsø, Norway
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by 34nineteen View Post
    Did you get those body parts from a guy in Arizona (aka azmidget)?

    I'm not into the "skulls" look, but the clutch cover and primary inspection cover are interesting? Are those skulls molded into the actual parts?

    Yes they are molded in to the covers

  6. #16
    Member DieterVonCunth's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Tromsø, Norway
    Posts
    60
    I guess there is a shortcircuit to ground somewhere on the bike.

  7. #17
    Senior Member Cooter's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Crawling up your skirt
    Posts
    9,602
    Have you checked the fuses?

  8. #18
    Member DieterVonCunth's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Tromsø, Norway
    Posts
    60
    yes i did and it checked that there is no current going to ground. Don't know what you call it.

  9. #19

  10. #20
    Member DieterVonCunth's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Tromsø, Norway
    Posts
    60
    This is what the previous owner did to the electrical system, i'll get it up and running by the end of the week.



Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •