Results 1 to 5 of 5

Thread: replies not posting?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,030
    Lately, my replies to posts are posting. It appears to submit fine but never shows up. WTF?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,158
    Haven't had that one happen, but I'm not seeing "new" on threads that I haven't read yet. Strange.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6,470
    pockets, I have never seen the "new" on threads before.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,352
    I think he means on the home page where it shows "new" next to recently added posts to threads.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6,470
    nevermind... you're right pockets, sometimes it shows up and sometimes it doesn't



Similar Threads

  1. Not mine! Posting for a friend
    By heagachongoose in forum Other Buells for Sale
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2015, 01:18 PM
  2. Finally posting
    By fourwheeler69 in forum Buell Firebolt XB12, XB9
    Replies: 6
    Last Post: 10-01-2014, 09:10 PM
  3. First Posting
    By bogey1 in forum Buell Lightning XB12S, XB12Ss, CityX, XB12Scg
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2010, 04:24 PM
  4. Replies and views off count
    By dave_xb12r in forum Technical Issues with the Forum
    Replies: 4
    Last Post: 04-11-2009, 01:27 AM
  5. Finally Posting
    By lanomode in forum Users' Bikes
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2008, 01:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •